Numero 1/2019 ilmestynyt

Numero 1/2019 ilmestynyt

Tsubasa Kirjoittanut 13.02.2019 Petteri Uusitalo

Vuoden ensimmäinen numero on saapunut tilaajille tänään, ja kaupoissa lehden pitäisi olla viimeistään perjantaina.

Kansikuvasarjana on tällä kertaa Bloom Into You, jonka näkökulmia romansseihin ja identiteetin löytämiseen pyöritellään Ristivertailussa -palstalla. Tämä teksti löytyy myös netistä näytejuttuna.

Omassa artikkelissaan esitellään toiseen maailmaan joutumisesta kertovia isekai-sarjoja ja mietitään, onko genre oikeasti niin itseään toistava kuin on usein tapana parjata. Kerromme myös, mitä animen striimipalvelujen kentällä on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Japanin aikakaudet -artikkelisarja on edennyt Showa-kauden loppupuoliskolle.

Animepuolella enemmän tilaa saavat Studio Triggerin moderni retroilu SSSS.Gridman ja Kyoto Animationin jousiammuntasarja Tsurune, manga- ja animeversiot taas ovat yhtä aikaa käsittelyssä As Miss Beelzebub Likesista ja Chio’s School Roadista. Arvostelupuolella Shuzo Oshimin Inside Mari todetaan Animen arvoiseksi.

Sivujen tekijöissä käydään läpi ohjaajana paremmin muistetun Satoshi Konin varhaisia töitä mangan parissa. Klassikko-palstalla taas esitellään se Japanin toinen murhamysteerisarja The Kindaichi Case Files ja kerrotaan, minkä version kautta sitä kannattaa lähestyä. Mikrofonin takaa -palstalla esittelyssä on käytännössä animen kaikki mummoroolit esittävä Hisako Kyooda, Lukemattomissa mangoissa taas Shuzo Oshimin uran käännekohdan teos Drifting Net Cafe.

Näytejuttu: Bloom Into You

Arvostelut:

Yhteisjutut:

Digiarvostelut:

Päättyneet animet:

Tuoreimmat uutiset

Numero 6/2018 ilmestynyt 19.12.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2018 ilmestynyt 12.10.2018 13:57
Kaupoissa tänään
Numero 4/2018 ilmestynyt 16.08.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2018 ilmestynyt 15.06.2018 13:42
Kaupoissa tänään
Numero 2/2018 ilmestynyt 11.05.2018 18:30
Kaupoissa tänään

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti...

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.