Usein Kysytyt Kysymykset

Tervetuloa uuden Animelehti.fi:n käyttäjäksi! Tältä sivulta löydät vastauksia sivustoa koskeviin kysymyksiisi.
Anime-lehden voi tilata osoitteessa: v2.animelehti.com/asiakaspalvelu/tilaa/

Tilaajaominaisuuksien käyttöoikeuteen oikeuttavan tilaajanumeron saat ensimmäisen lehtesi mukana.

Olen jo tilaaja, missä minun tilaajanumeroni on?

Rekisteröityessäsi voit syöttää tilaajanumerosi profiiliisi. Löydät tilaajanumerosi tilauslaskustasi tai sinulle tulleiden lehtien osoitetarrasta.

Voinko saada useamman tunnuksen yhdellä tilauksella?

Valitettavasti järjestelmämme mahdollistaa vain yhden käyttäjätunnuksen luomisen tilaajanumeroa kohti.

Miten lisään animea ja mangaa profiilini kokoelmaan?

Teoksia lisätään profiiliin kirjoittamalla niistä kävijäarvosteluita. Avaa arvostelut-alueelta haluamasi teoksen arvostelu ja kävijäarvostelua kirjoittaessasi muista merkitä ”Omistan teoksen”-valintaruutu.

Millaisia kuvia sivustolle voi lähettää?

Voit lähettää Animelehti.fi-profiiliisi omia kuvia muiden käyttäjien nähtäväksi ja arvioitavaksi. Kuvien lähetystoiminnon löydät yhteisösivuilta kuvat-alueen ylälaidasta.
Palveluun voit lähettää esimerkiksi omia piirroksiasi ja valokuviasi.

Muista kuitenkin varmistaa, että lähettämäsi kuva ei riko kenenkään tekijänoikeuksia tai yksityisyyttä (kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumus kuvien julkaisemiseen kuuluu hyvään tapaan). Myöskään pornografista tai muuta sopimatonta kuvastoa ei saa lähettää palveluun. Sopimattomia kuvia lähettävä käyttäjätunnus voidaan sulkea.

Mikäli sivustolla on kuva, jonka koet rikkovan jonkun tekijänoikeutta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. If you feel that a picture published by users on this website violates your copyright, please contact our customer service.

Kuvan maksimileveys on 1680 pikseliä ja korkeus 1050 pikseliä.

Miten luon tunnuksen?

Tilaajat voivat luoda käyttäjätunnuksen asiakaspalvelusivulla. Tarvitset tunnuksen luomiseen Anime-lehden tilaajanumeron.

Ei vastausta kysymykseesi?

Jos et löydä täältä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen toimitus@animelehti.fi. Kiitoksia jo etukäteen! Lisäämme tärkeimmät kysymykset myös tähän UKK-listaan.