Koiran paras ystävä

Vahtikoirat – arvostelu

Koiran paras ystävä

Maaret_Anime Kirjoittanut Maaret Stepanoff

vahtikoirat_kansi1

Koirayookaiden kylässä kaksi vastavalmistunutta vahtininjaa saa tehtäväkseen matkata Edoon suojelemaan salaa muuatta nuortaherraa nimeltä Mitsuyoshi. Tämä ottaa heidät lemmikeikseen luullen heitä tavallisiksi koiriksi ja nimeää heidät Hazukiksi ja Hanzooksi. Koirayookait kun pystyvät muuttamaan hahmoaan koiran ja ihmisen välillä.

vahtikoirat_7_1

Isäntään on varottava kiintymästä, sillä seuraukset voivat olla kohtalokkaat yookain mielenterveyden kannalta. Jos vahtininjan henkilöllisyys paljastuu, hänen täytyy turvallisuussyistä palata koirakylään, eikä hän saa enää koskaan ottaa ihmismuotoa.

vahtikoirat_6_1

Hazukille sääntö aiheuttaa ylimääräistä huolta, sillä hänen ja Mitsuyoshin tiet tuntuvat risteävän usein hänen ollessaan ihmismuodossa. Tapaamisista alkaa nopeasti puhjeta molemminpuolinen ihastuksentynkä. Tämä konflikti onkin sarjan suurin valtti, joka herättää kiinnostuksen jatkoon, kun paljastumisen ja rakastumisen panokset on nostettu korkealle.

vahtikoirat_5

Muilta osin Sora Hoonokin fantasiaromanssi Vahtikoirien alku jää melko pliisuksi, sillä toteutus tuntuu jatkuvasti puolivillaiselta ja harhailevalta. Taide on kuitenkin nättiä, ja lukuisat varsinkin vaatteissa käytetyt koristerasterit tuovat visuaaliseen ilmeeseen vähän persoonallisuutta. Sääli tosin, että ohuen viivankäytön takia piirrostyyli tuntuu välillä turhan haperolta ja painottomalta.

Teos: Harkittava
Kohdeyleisön kannattaa tarkastaa, mutta muut voivat käyttää aikansa paremminkin.

Julkaisu: 2/3
Painojälki näyttää enimmäkseen skarpilta, mutta välillä tummien pintojen yksityiskohdat meinaavat hukkua ja muste jää sormiin. Mukavana lisänä pokkarin alusta löytyy värisivu.


vahtikoirat_kansi2

VAHTIKOIRAT (MANGA)

Vahtikoirat

1 käyttäjä omistaa tämän tuotteen

  1. Teos
    2/3
  2. Julkaisu
    2/3
  1. Lukijat
    2/3

Julkaisija(t): Sangatsu Manga
Tekijä(t): Sora Hoonoki

Plussaa:
Miinusta:

Viimeisimmät arvostelut

Kaikki arvostelut