Rakkaus ja ruokahalu

Rakastajat henkeen ja vereen – arvostelu

Rakkaus ja ruokahalu

Tsubasa Kirjoittanut Petteri Uusitalo

Vampyyrit elävät avoimesti osana yhteiskuntaa symbioosissa ihmisten kanssa. Veren imeminen suoraan ihmisistä on kiellettyä, sillä se aiheuttaa ihmisissä ylenpalttista feromonien erittymistä. Vampyyrien mielestä teiniraskaudet ovat paras tapa kasvattaa harvinaisten Rh-negatiivisten ihmisten määrää, joten Hoosei-akatemian lukiossa päätetään laittaa tytöt ja pojat keskenään huonetovereiksi.

Poikatyttö Saika Yukinoshitaa piirittää kaksi poikaa: hänen vertaan himoitseva oppilasneuvoston puheenjohtaja Ichika ja häntä muuten vain himoitseva lapsuudenystävä Aoi. Saika päätyy samaan huoneeseen Aoin kanssa, ja sekös Ichikaa rassaa.

Tummatukkainen Aoi on epäkohtelias negistelijä, jonka joka toinen lause Saikalle on piikittelyä tämän epätyttömäisyydestä, joka toinen taas jonkinasteista seksin vonkaamista. Blondi Ichika taas on puheenjohtajan asemastaan huolimatta oppilasneuvoston juoksutettava kuopus, ja hänen mustasukkainen stalkkauksensa on romanttisuudessaan hupsua ja sympaattista.

Mutta eihän tästä hyvää mangaa saa millään, ei edes niin hyvää kuin saman tekijän Olet vampyyriorjani. Kahden pokkarin pituus on mukavaa vaihtelua, mutta dramaattisuuden rippeetkin ilmaan haihduttava lopetus jättää suuhun vain pahan maun. Taide on siistiä, mutta etenkin huumorikohtauksissa lyhyttukkaista Saikaa on usein yllättävän vaikea erottaa Aoista.

Teos: Jätettävä
Romanttinen vampyyrihömppäkomedia, jossa tilanteet ehtivät kuumentuakin kiitettävästi, mutta joka sitten loppuu ikävästi kuin seinään.

Julkaisu: 2/3
Joitain tavuviivoja puuttuu. Enemmän kuitenkin haittaa turhan kirjaimellinen käännös, joka hukkaa dialogin nyansseja eikä tunnu kovin luontevalta.

RAKASTAJAT HENKEEN JA VEREEN (MANGA)

Rakastajat henkeen ja vereen

4 käyttäjää omistaa tämän tuotteen

  1. Teos
    1/3
  2. Julkaisu
    2/3
  1. Lukijat
    2/3

Julkaisija(t): Ivrea Suomi
Tekijä(t): Satoru Takamiya

Plussaa:
Miinusta:

Viimeisimmät arvostelut

Kaikki arvostelut