Hatara kudelma

Kill la Kill – arvostelu

Hatara kudelma

Tsubasa Kirjoittanut Petteri Uusitalo

killakill_kansi

Honnoojin akatemia on hiljalleen valloittamassa koko Japania taisteluvoimia antavine koulupukuineen, joihin on kudottu supervoimia antavia ”elämänlankoja”. Lukiotyttö Ryuuko Matoi saapuu kouluun etsimään isänsä murhaajaa johtolankanaan valtavien saksien toinen puolikas.

Apunaan Ryuukolla on paitsi uusi ystävänsä Mako myös isänsä tekemä puhuva koulupuku Senketsu. Se on tehty kokonaan elämänlangoista, ja se pystyy hänen verensä voimalla muuttumaan paljastavaksi mutta äärimmäisen voimakkaaksi taisteluasuksi. Epäiltyjen listan kärjessä on oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Satsuki Kiryuuin, jolla on samanlainen ”jumal-asu” nimeltä Junketsu.

killakill_2

Ryo Akizukin mangasovitus vuoden 2013 originaalianimesarjasta on vähän surullinen teos. Se lopetettiin kolmen pokkarin jälkeen, ja hoputettunakin se ehtii sovittaa alkuteoksestaan vain noin puolet. Tässä mangassa on siis luvassa lähinnä se osa tarinasta, jossa otetaan yhteen kertakäyttöpahiksina toimivien kerhonjohtajien ja oppilaskunnan hallituksen kanssa.

Kun animen soundtrack, visuaalinen tyyli ja dramaattiset juonenkäänteet on riisuttu pois, jäljelle jää oikeastaan vain huumoria ja melko sekavia toimintakohtauksia. Se on kauhean sääli.

Teos: Jätettävä
Kesken jäävä ja mitätön sovitus erinomaisesta animesta.

Julkaisu: 3/3
Värisivuja, kauttaaltaan korvatut ääniefektit ja hyvä painosjälki. Käännöksessäkin on yritystä.

killakill_1

KILL LA KILL (MANGA)

Kill la Kill

1 käyttäjä omistaa tämän tuotteen

  1. Teos
    1/3
  2. Julkaisu
    3/3
  1. Lukijat
    1/3

Julkaisija(t): Ivrea Suomi
Tekijä(t): Ryo Akizuki

Plussaa:
Miinusta:

Viimeisimmät arvostelut

Kaikki arvostelut