Vampyyrifritsuja

Bloody Kiss – arvostelu

Vampyyrifritsuja

Tsubasa Kirjoittanut Petteri Uusitalo

Wakaban ensirakkaus oli hänen lapsuudenystävänsä, jonka kanssa hän leikki aikoinaan ruusutarhassa. Hän on kuitenkin unohtanut tästä kaiken – aina siihen asti, kunnes kouluun saapuu uusi oppilas Yukito, jonka hän tunnistaa samaksi pojaksi.

Yukito on vampyyri, mutta ihan kiva sellainen, ja nämä kaksi ovat jonkin aikaa onnellisia ja rakastuneita. Pelkät fritsut eivät kuitenkaan riitä pitämään muita vampyyreja poissa, joten Yukiton olisi imettävä Wakabasta myös verta. Yukiton puremat ihmiset kuitenkin menettävät muistojaan, eikä hän haluaisi, että Wakaba unohtaa hänet taas.

Kuvasin aikoinaan Rina Yagamin Kirottu suudelma -kokoelman tarinoita yksioikoisiksi, ja sellainen on myös Bloody Kissin kolmen luvun pituinen nimitarina. Käänteen jälkeen tulee toinen käänne, ja sitten päästäänkin jo onnelliseen loppuun.

Pokkarista löytyy myös kaksi yksittäistä tarinaa. Bloody Honeyssa hiljainen hissukka päätyy kuuman luokkakaverinsa veripankiksi ja tuskailee sen kanssa, onko tämä hänestä kiinnostunut myös tyttönä. Un chocoholicissa oppilasneuvoston jäsen päätyy suositun puheenjohtajan valetyttöystäväksi, jotta tämä saisi olla rauhassa ystävänpäivän yli.

Molemmat yksittäiset tarinat tuntuvat melkein ehjemmiltä kuin nimitarina, joka on pituuteensa nähden vähän pikakelatun tuntuinen. Wakaba on kuitenkin paikkaillut kerrontansa aukkoja lukujen välissä olevilla proosapätkillä, mikä on ihan kiehtova ratkaisu. Pokkarin lopusta löytyy jopa epilogintapainen novelli.

Teos: Harkittava
Yksinkertaisuudessaan vilpittömiä lyhyitä romanssitarinoita. Sydämentykytyksen ystäville jopa ostokelpoinen.

Julkaisu: 2/3
Edelleen melko tönkköä suomea, mutta rivityksen suhteen on petrattu.

BLOODY KISS (MANGA)

Bloody Kiss

4 käyttäjää omistaa tämän tuotteen

  1. Teos
    2/3
  2. Julkaisu
    2/3
  1. Lukijat
    2/3

Julkaisija(t): Ivrea Suomi
Tekijä(t): Rina Yagami

Plussaa:
Miinusta:

Viimeisimmät arvostelut

Kaikki arvostelut