Viidakon villipedot

Animal Jungle – arvostelu

Viidakon villipedot

Tsubasa Kirjoittanut Petteri Uusitalo

animaljungle_kansi

Sumin äiti harkitsee menevänsä uusiin naimisiin erään mukavan miehen kanssa, joten he päättävät muuttaa kokeeksi tämän ja hänen kolmen poikansa luokse. Nuorin ja vanhin veli ovat hirveitä kauhukakaroita, jotka lähentelevät Sumia ja arvostelevat hänen alusvaatteitaan. Keskimmäinen veli Midori vaikuttaa kuitenkin juroudessaan ihan kivalta, ja pian hänen välinsä Sumin kanssa alkavat lämmetä sopimattomasti. Entä jos vanhemmat saisivat tietää?

animaljungle2

Nimitarina on veistetty melkein samasta puusta kuin Nana Shiibalta aiemmin julkaistu Kuinka susi kesytetään, mikä on sääli. Pokkarin lopusta löytyy nimitarinan bonusluku, jossa Sumi ja Midori yrittävät päästä viettämään aikaa kahdestaan ilman häiritseviä veljiä.

animaljungle_5_1

Pokkarin kolme muuta tarinaa ovat onneksi vähän hauskempia. Heikko ja hutera Aoi päätyy vahingossa tyttöystäväksi mukavalle koulupahikselle, joka alkaa auttaa häntä kaikessa. Närkästynyt Sachika kyllästyy luokan suosituimman pojan täydellisyyteen ja päättää löytää hänestä jonkin vian. Ujo Asahina kaatuu portaissa komean luokkakaverinsa kanssa, ja he alkavat kuulla toistensa ajatukset.

animaljungle_1

Tällaisenaan pokkari on samanlaista kertaluettavaa kuin suurin osa muistakin Ivrean yksipokkarisista shoujojulkaisuista.

Teos: Harkittava
Nimitarina on pliisu, mutta kolmessa muussa on vähän enemmän yritystä.

Julkaisu: 2/3
Miellyttävän puhekielinen käännös ilman isompia virheitä. Painojälki on ensiluokkaista niin kuin aina.

animaljungle_4

ANIMAL JUNGLE (MANGA)

Animal Jungle

2 käyttäjää omistaa tämän tuotteen

  1. Teos
    2/3
  2. Julkaisu
    2/3
  1. Lukijat
    2/3

Julkaisija(t): Ivrea Suomi
Tekijä(t): Nana Shiiba

Plussaa:
Miinusta:

Viimeisimmät arvostelut

Kaikki arvostelut