Numero 3/2017 ilmestynyt

Numero 3/2017 ilmestynyt

Tsubasa Kirjoittanut 27.04.2017 Petteri Uusitalo

Numero 3/2017 on saapunut suurimmalle osalle tilaajista tänään, ja kaupoissa lehti on perjantaina.

Kannessa on Jun Mochizukin Pandora Hearts, jonka englanninkielinen julkaisu saatiin hiljattain päätökseen. Merkkitapauksen johdosta sarjasta on lehdessä perusteellinen neljän sivun artikkeli.

Klassikko-palstalla käsittelemme Space Battleship Yamato -tuoteperheen lukuisia eri versioita, Lukemattomissa mangoissa taas esittelyssä on ikäeroromanssien buumin synnyttänyt P & JK.

Sivujen tekijät -palstalla käydään läpi, mitä muuta mangaka Haruko Kumota on tehnyt kuin Showa genroku rakugo shinjuun. Mikrofonin takaa- palstalla esittelyssä on luottokönsikäs Juurouta Kosugi, Ristivertailussa-palstalla taas masentavuudellaan puhuttanut Scum’s Wish.

Arvostelujen kärjessä on Kodansha Comicsin kovakantinen painos Kei Sanben Erased-mangasta. Muita pitkiä arvosteluja löytyy Persona 5 -pelistä ja The Prince in His Dark Days -mangasta, yhteiskäsittelyn animeversioidensa kanssa taas saavat Konosuba ja Miss Kobayashi’s Dragon Maid.

Näytejuttu: Erased

Arvostelut:

Digiarvostelut:

Alkavat sarjat:

Tuoreimmat uutiset

Numero 1/2019 ilmestynyt 13.02.2019 18:22
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2018 ilmestynyt 19.12.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2018 ilmestynyt 12.10.2018 13:57
Kaupoissa tänään
Numero 4/2018 ilmestynyt 16.08.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2018 ilmestynyt 15.06.2018 13:42
Kaupoissa tänään

8 kommenttia. Lisää kommentti...

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Joka kerta, kun avaan lehden, ahdistaa mitä typeryyksiä Petteri Uusitalosta tällä kertaa lähtee.

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

^ Mitä ”typeryyksiä” sinne on sitten eksynyt?

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

^^ Komentti, jossa ei oikein ole mitään järkeä. Oli kyseessä Pääkirjoitus tai Toimituksen kuulumisia, aina tulee asiaa.

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Vähän itsekin ihmettelen tuota kommenttia. Mielestäni Uusitalo on Anime-lehden tähän astisista päätoimittajista paras, jonka kirjoitukset ovat asiantuntevia, selkeitä ja oikealla tavalla neutraaleja. Osaisitko vähän avata kantaasi, mitä nämä ”typeryydet” ovat?

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Itse ymmärrän sen jos jotkin Uusitalon kirjoitukset eivät iske. Itse en kyllä aina kaikkia lue, mutta lähinä syynä on se että kirjoituksen aihe ei päätä napaa. Tässä suhteesa mikään ei vaikuta iskevän kommentoijaan. Mietinkin tässä mitkä siellä muka on niin typeriä.

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Irtonumerohinta 8,50 € alkaa olla jo hiukan liian korkea melko ohuelle lehdelle… Oi niitä aikoja kun hinta oli vain 5,50 €.

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Kiva juttu Pandora Heartsista, vaikka tosin sarjan fanina ja kokonaan lukeneena ja kaikki 24 kirjaa omistavana täytyy sanoa, että aika myöhään sarjasta kirjoitettiin, loppuihan se jo ajat sitten. Ja todella vähän tätä ennen annettu näinkin huikean hyvälle sarjalle niin vähän huomiota lehdessä. Pandora Hearts on yksi ehkä kaikkien aikojen parhaimmista sarjoista, tosin melko hämmentävä, ja mielestäni hyvin käsitelty tässä numerossa.

Tsubasa

Pisteet: +2

Tsubasa sanoi:

Syy siihen miksi Pandora Heartsista ei kirjoitettu aiemmin on se, että odotimme toiveikkaasti josko Punainen jättiläinen ottaisi sen julkaistavakseen nyt kun Kuroshitsuji on saanut julkaisussaan Japanin kiinni ja ilmestyy siksi harvemmin.

Mutta niin ei sitten käynyt.

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.