Gundam Twilight Axis saa animesovituksen

Gundam Twilight Axis saa animesovituksen

Tsubasa Kirjoittanut 31.03.2017 Petteri Uusitalo

Animestudio Sunrise tuottaa animesovituksen Ark Performancen ja Koojiroo Nakamuran ranobesta Mobile Suit Gundam Twilight Axis.

Anime tulee olemaan nettisarja Gundam Thunderboltin tapaan. Sen julkaisu netissä aloitetaan kesäkuussa Gundam Fan Clubin jäsenille.

Animen ohjaa Se Jun Kim, joka toimi Gundam Unicornissa apuohjaajana ja Gundam Build Fightersissa animaatiopäällikkönä. Mecha-animaatiopäällikkönä toimii Shingo Abe (Gundam: Iron-Blooded Orphans, Star Driver) ja art directorina Hideki Nakamura (Gundam Thunderbolt, Code Geass).

Sarja sijoittuu Gundam-tuoteperheen Universal Century -jatkumoon ja vuoteen 0096, muutama kuukausi Gundam Unicornin tapahtumien jälkeen. Se kertoo Zeonin tasavallan entisestä asekehittäjä Arlette Armajusta ja entisestä testipilotti Danton Hairegista. He liittyvät Maan federaation lähettämään tutkimusryhmään, jonka on määrä tutkia Zeonin rakennuttaman ja sittemmin tuhoutuneen Axisin asteroiditukikohdan jäänteitä.

Alkuperäisranobe alkoi marraskuussa 2016 Sunrisen uuden Yatete Bunko -kustannusnimikkeen alla. Ark Performance on vastuussa sen suunnittelusta ja kuvittamisesta, Nakamura taas varsinaisesta kirjoittamisesta.

Ark Performance -työpari tunnetaan parhaiten Arpeggio of Blue Steel -mangasta, mutta he ovat käsikirjoittaneet myös useita Gundam-mangoja.

Arlette Armaju (vas.) ja Danton Haireg

(ANN)

Tuoreimmat uutiset

Numero 3/2017 ilmestynyt 27.04.2017 14:19
Kaupoissa perjantaina
Anime-lehti järjestää ennakkonäytöksen Your Name -elokuvasta 07.04.2017 18:47
Helsingissä 20. huhtikuuta
Ramen daisuki Koizumi-san saa TV-animen 30.03.2017 14:38
Tyttö joka tykkää nuudeleista
In Another World With My Smartphone saa TV-animen 29.03.2017 16:15
Alkaa kesällä
Inside Mari saa näytellyn nettisarjan 28.03.2017 15:14
Kahdeksan jaksoa kerralla

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti...

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.