Uutta Hell Girl -animea luvassa

Uutta Hell Girl -animea luvassa

Tsubasa Kirjoittanut 28.02.2017 Petteri Uusitalo

Hell Girl -tuoteperhe jatkuu uudella animesarjalla heinäkuussa.

Asiasta vihjaavat Miyuki Etoon Hell Girl -mangan maaliskuussa julkaistavan uuden pokkarin kirjakauppalistaukset. Niiden mukaan pokkarin mukana julkaistaan vihkonen, joka sisältää tuotantoluonnoksia tulevasta animesarjasta.

Heinäkuussa alkaminen viittaa siihen, että kyseessä tulee olemaan TV-sarja.

Keskiyöllä netistä saattaa löytää sivuston, jolla Helvetistä vastataan kuolevaisten toiveisiin. Jos haluaa lähettää vihamiehensä Helvettiin, voi kirjoittaa tämän nimen tekstikenttään, ja kimonopukuinen Ai Enma saapuu antamaan olkinuken. Nuken punaisen narun vetämisen hintana on kuitenkin se, että myös kiroaja itse joutuu helvettiin kuoltuaan. Joillekin se on sen arvoista, itsekkyyttä yrittävät taas saavat aina ansionsa mukaan.

Hell Girl -tuoteperhe sai alkunsa studio Deenin originaali-TV-sarjana vuonna 2005. Se sai kaksi jatkokautta vuosina 2006 ja 2008, ja vuonna 2006 konseptin pohjalta tehtiin myös näytelty TV-sarja. Etoo on piirtänyt useita tuoteperheeseen liittyviä mangasarjoja.

Päivitetty 1.3.: Kodanshan Nakayoshi-lehti kertoo perjantaina, että animesta tulee 12-jaksoinen TV-sarja nimeltä Hell Girl: Yoi no togi. Kuusi jaksoista tulee olemaan kokonaan uusia, kuusi ”muistelujaksoja”.

Sarjan ohjaa Takahiro Oomori ja tuottaa Deen, ja suurin osa alkuperäisistä ääninäyttelijöistä palaa vanhoihin rooleihinsa.

(ANN)

Tuoreimmat uutiset

Laughing Under the Clouds -elokuva 22.03.2017 15:17
Kolme pokkaria sivutarinoita
Mitsuboshi Colors saa animen 21.03.2017 18:01
Kolmen tytön salaseura
Free! jatkuu elokuvana 20.03.2017 14:49
Lisäksi kaksi kokoomaelokuvaa
Juuni taisen saa TV-animen 17.03.2017 17:50
NisiOisinin ja Hikaru Nakamuran yhteisprojekti
Numero 2/2017 ilmestynyt 16.03.2017 16:30
Kaupoissa perjantaina

Yksi kommentti. Lisää kommentti...

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Mahtavaa :3

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.