Numero 4/2016 ilmestynyt

Numero 4/2016 ilmestynyt

Tsubasa Kirjoittanut 17.06.2016 Petteri Uusitalo

Numero 4/2016 on saapunut suurimmalle osalle tilaajista jo eilen tai toissapäivänä. Kaupoissa lehti on tänään perjantaina.

Numeron kannessa on Tokyo Ghoul, jota Punainen jättiläinen alkoi hiljattain julkaista suomeksi. Kyseessä on sarjan toinen arvostelu vuoden sisään, mutta annoimme sille silti kahden sivun verran tilaa sarjan merkittävyyden vuoksi.

Lehdessä käsitellään tällä kertaa päättyneitä sarjoja, joista keskimääräistä enemmän tilaa annettiin lopulta päättyneelle Durarara!!:n kakkoskaudelle ja yllättäväksi fanisuosikiksi nousseelle Osomatsu-sanille. Ristivertailuun asetettiin Showa genroku rakugo shinjuu, joka todettiin ristiriitaiseksi mutta vaikuttavaksi.

Lehden pisimpänä artikkelina toimii kahden aukeaman artikkeli 3D-animaatiosta, sen käytöstä animeteollisuudesta ja siihen erikoistuneista animestudioista. Tämän lisäksi haastattelemme One Piece: Burning Blood– ja Sword Art Online: Hollow Realization -pelien tuottajia.

Sivujen tekijät -palstalla käydään läpi viime vuonna kuolleen Shigeru Mizukin ura, ja tämä juttu löytyy myös netistä näytejuttuna. Lukemattomissa mangoissa taas esitellään kuolemattomasta jalokivikansasta kertova Kingdom of Gems. Mikrofonin takaa -palstalla on Salapoliisi Conanin ääninäyttelijä Minami Takayama, jonka nimi voi monelle olla tuttu myös eräistä tuoreemmista yhteyksistä.

Arvosteluosiossa taas käsittelyssä ovat mm. tuoreen idean kuolemanpeliteemaan esittelevä Not Lives, Inio Asanon surrealistinen kulttisuosikki Goodnight Punpun, animeksikin sovitettu Servant x Service ja The Irregular at Magic High School -ranobesarja. Digipuolella taas on mukana niin kaikenlaisia klassikoita kuin uudempiakin tuttavuuksia.

Näytejuttu: Shigeru Mizuki

Arvostelut:

Digiarvostelut:

Päättyneet sarjat:

anime92

Tuoreimmat uutiset

Numero 7/2017 ilmestynyt 14.12.2017 16:26
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2017 ilmestynyt 20.10.2017 14:00
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2017 ilmestynyt 01.08.2017 18:14
Kaupoissa perjantaina
Numero 4/2017 ilmestynyt 08.06.2017 16:28
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2017 ilmestynyt 27.04.2017 14:19
Kaupoissa perjantaina

2 kommenttia. Lisää kommentti...

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Lukaisin pääkirjoituksen ja yksi virhe pisti silmään. Fire Emblem Fatesin niin kutsuttu ”skinship” eli tämä pään paijaaminen on poistettu länsimaisesta versiosta kokonaan, eikä sitä voi tehdä edes puolisonsa kanssa (niinkuin kirjoituksessa väitettiin). Ainoa sitä edes hieman muistuttava ominaisuus on puolison herättäminen unesta kosketusnäyttöä käyttäen, mutta sekin ominaisuus oli jo alkuperäisessä versiossa eikä sitäkään voi oikein kutsua paijaamiseksi.

Tsubasa

Pisteet: +2

Tsubasa sanoi:

Pahoittelen virhettä. Jossain vaiheessa uutisoitiin että muutos tulisi olemaan tuollainen, ja kirjoitin tekstin sitten sen tiedon pohjalta tarkistamatta asiaa.

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.