Bakacon peruttu

Bakacon peruttu

Tsubasa Kirjoittanut 12.03.2013 Petteri Uusitalo

Tämän vuoden Bakacon on peruttu lipumyynnin vähäisyyden vuoksi.

Peruuttamisesta ilmoitettiin conin nettisivuilla. Tapahtuma oli määrä järjestää Pieksämäen koulutuskeskus Agricolalla 6.-7. heinäkuuta.

Kaikki lipun ostaneet tai taidekujapaikan varanneet saavat rahansa takaisin.

Tämänkesäisen Bakaconin oli määrä olla kaikkiaan neljäs. Tapahtumaan oli saapumassa kunniavieraaksi venäläinen ammattilaiscosplayaaja Love Squad.

Tuoreimmat uutiset

Numero 1/2019 ilmestynyt 13.02.2019 18:22
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2018 ilmestynyt 19.12.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2018 ilmestynyt 12.10.2018 13:57
Kaupoissa tänään
Numero 4/2018 ilmestynyt 16.08.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2018 ilmestynyt 15.06.2018 13:42
Kaupoissa tänään

13 kommenttia. Lisää kommentti...

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Miksi pieksämäki?

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

tämä on kyllä todellinen pettymys.. 🙁

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Oikeesti.. Perutaan lipunmyynnin vähyyden takia? Ei jokainen con ole kuin Desu.. No eipähän tarvii miettiä olisiko ollut mahiksia päästä..

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Länsi Savossa kerrottiin toinen syy miksi Bakacon peruutettiin koska Animecon olisi heti seuraavalla viikonloppuna Bakaconin jälkeen. :\

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Coniinhan olisi ollu vielä 4 kuukautta… Yleensä ihmiset heräävät lipunostoon vasta kuukautta aikaisemmin. Olisikohan ollut tosiaan muita syitä taustalla..?

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Olisin mennyt, mutta lippuja en ollut ostanut vielä. Paikan päällä ehkä….

Siiri-chan

Pisteet: 0

Siiri-chan sanoi:

On tälläkin conilla nimi. 😀
harmi, että peruttiin. 🙁

Mikku

Pisteet: 0

Mikku sanoi:

Semmosta se on ku kaikki ostaa lippunsa Desuconiin niin Bakacon ei saanut omaa lippukasaansa myytyä. Tai sitten porukka ei ollut vain kiinnostunut ohjelmasta semmosta se joskus on. Tosi surullista 🙁

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Bakacon olisi voinut olla eri aikaan, koska Animecon on lähellä…

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

tmKNJg ydyyamjncxdp

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Voi harmi :/

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

No voihan peeveli:(

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Kaikkeen tietysti kylle4styy jos site4 liakia toitotetaan, mutta olen silti eri mielte4 kanssasi.Tosiasia on, ette4 ihmiset matkustavat, ja varsinkin kauemmas pe4e4asiallisesti lente4en. Minusta on aika tekopyhe4e4 julistaa, ettei kauan suunnitellun lomamatkan peruuntumista voisi harmitella – ainakin itse matkustan sen verran harvoin, ette4 todellakin ketuttaisi jos olisin nyt ollut le4hdf6sse4 jonnekin. Mieti vaikka omalta kohdaltasi, jos kauan suunniteltu New Yorkin reissu tai esim. he4e4matka kaukomaille peruuntuisi viime tingassa, kun kaikki on suunniteltu ja esim. loma sovittu? Tottakai oma mielipaha tai henkilf6kohtaiset, ve4he4iset taloudelliset menetykset on piente4 ekokatastrofin (onko te4me4 sellainen?) rinnalla, mutta minusta on silti typere4e4 sanoa ettei oman matkan peruuntumista ei saisi harmitella. (Tuli muuten myf6s mieleen, miten tulivuorenpurkaus on oikeasti vaikuttanut islantilaisiin ja Islannissa? Ne4in uutisissa vain sellaisen insertin te4sse4 yhtene4 pe4ive4ne4, jossa vakuuteltiin ette4 ainakin reykjavikilaisiin se ei olisi vaikuttanut mitenke4e4n?)Lise4ksi mieleste4ni julkisuudessa ei juurikaan ole valiteltu peruuntuneistamatkoista, vaan ennemminkin mietitty site4, miten pe4e4see matkalta kotiin. Se, ette4 poliitikot ja liikematkustajat ve4lille4 joutuvat turvautumaan juniin tai busseihin, on ihan ok, ja toivottavasti edesauttaa videoneuvottelujen ym. vastaavien ke4yttf6f6nottoa ympe4ri maailmaa pidette4vien konferenssien ja kokousten sijasta, mutta tavallisten ihmisten kotiinpe4e4sy muista maanosista on ihan oikeasti hankalaa. Yste4ve4ni oli tapaamassa sukulaisiaan Japanissa, ja tarkoituksena oli tulla viime perjantaina takaisin. Vaan eipe4 ole viele4 pe4e4ssyt, ja 10 pe4ive4n lomaan tuli saman tien 10 pe4ive4e4 lise4e4 (ainakin, te4lle4 hetkelle4 ne4ytte4e4 ette4 saa lennon ensi viikon alkupuolella). Toki ekstralomasta voisi nauttia, jos esim. suuri osa kese4lomape4iviste4 ei sitten kulu siihen tai niite4 ylime4e4re4isie4 ”loma”pe4ivie4 ei tarvitse tehde4 takaisin ylityf6tunteina. Puhumattakaan ylime4e4re4iseste4 rahanmenosta hotelliin, puhelinkuluihin jne. Siine4 olen samaa mielte4, ette4 te4me4 on ihan hyve4 muistutus siite4, ette4 kaikkeen ihminenke4e4n ei voi vaikuttaa ja aina tulee jotain, mihin ei voi varautua. Mutta samalla e4rsytte4e4 ve4he4n asenne, josta paistaa le4pi ve4linpite4me4ttf6myys muiden ihmisen tuntemuksia kohtaan – on ihan totta ette4 kenenke4e4n henki ei ve4ltte4me4tte4 ole ve4littf6me4sse4 vaarassa, ja tulivuoresta koituvat harmit ovat suhteutettavissa, mutta ihan omassa le4hipiirisse4kin on tapauksia, joissa se, ettei jokin tietty lento olekaan le4htenyt on ihan oikeasti aiheuttanut suunnattoman paljon ke4yte4nnf6n vaikeuksia ja kaikenlaista se4e4te4miste4. Viele4 pikkujuttu, mite4 ihmette4 pite4isi lukea ’kaupunkimehe4le4isinfoon’ kohdalla? Mietin pe4e4ni puhki, mutten keksinyt… 🙂

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.