Australialaispojasta ilmoitus Death Noten takia

Australialaispojasta ilmoitus Death Noten takia

Tsubasa Kirjoittanut 01.10.2009 Petteri Uusitalo

The Daily Telegraph -lehti mainitsee artikkelissaan ”vakavista tapauksista kouluissa” kahdeksasluokkalaisen sydneylaispojan repusta löytyneen ”Death Noten.”

Lehden mukaan tämä tappolista sisälsi listan surmattavista ihmisistä, johin sisältyi luokkatovereita ja neljä koulun työntekijää, sekä suunnitelman siitä minne kouluun voisi sijoittaa pommeja. Lista sisälsi myös yksityiskohtaisia kuolintapoja, kuten hukkuminen, sydänkohtaus ja itsensä kuoliaaksi juominen.

Yhdysvalloista tunnetaan ainakin neljä vastaavaa tapausta, jossa koululaisen Death Note -mangan inspiroima tappolista on päätynyt otsikoihin. Tapauksia joissa koulu on puuttunut asiaan tiedetään maailmalta paljon enemmänkin, myös Suomesta.

Tsugumi Ooban käsikirjoittamassa ja Takeshi Obatan piirtämässä hittimangassa lukiolaispoika saa käsiinsä kuolemanjumalan Death Note -vihkon, jolla voi tappaa ihmisiä näiden nimiä kirjoittamalla.

Lähde: ANN

Tuoreimmat uutiset

Numero 7/2017 ilmestynyt 14.12.2017 16:26
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2017 ilmestynyt 20.10.2017 14:00
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2017 ilmestynyt 01.08.2017 18:14
Kaupoissa perjantaina
Numero 4/2017 ilmestynyt 08.06.2017 16:28
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2017 ilmestynyt 27.04.2017 14:19
Kaupoissa perjantaina

14 kommenttia. Lisää kommentti...

Saejima

Pisteet: 0

Saejima sanoi:

Just… ja minä kun luulin, että vain Amerikkalaiset lapset on niin idiootteja että ”uskoo” death Noten voimaan…

Vierailija

Pisteet: -1

Vierailija sanoi:

kyllä on kummaa kun jotkut tekevät tuollaista ja matkivat mangaa

Vierailija

Pisteet: -1

Vierailija sanoi:

Siis hei haloo?! Ei noilla taida leikata.. Jo on markkinat..

Kide-Chan

Pisteet: +6

Kide-Chan sanoi:

Noh onhan niitä harri patteri tapauksiiki…ääliöitä jotka hyppää luudan kaa katolta ku kuvittelevat et sillä voi lentää

Miwa

Pisteet: 0

Miwa sanoi:

Mä en oikein ymmärrä mitä väliä sillä on, että joku menee kirjoittelemaan tyyppien nimiä ”Death Noteen”. Koko juttuhan on vain keksitty tarina, eikä oikea-murhamuistikirja -.- Tarkoitan siis, että miksi tehdä siitä niin suuri numero

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Eikös sitä ole ennenkin kirjoiteltu ikäviä juttuja ikäville ihmisille. Tiedä, miten monta kertaa joku on kirjoittanut päiväkirjaansa ”Kunpa Xxxx kuolisi!”

Vierailija

Pisteet: +4

Vierailija sanoi:

Mutta onhan esim. pommien sijoittelun suunnittelu äärettömän hälyttävää. Parempi pelata varman päälle kuin kohauttaa olkiaan ja tuumata pelkäksi leikiksi ja kuulla parin viikon kuluttua että koulu on maan tasalla… Tällaiset ”tuhoamisfantasiat” voivat tietenkin olla terapeuttisiakin, parempihan se on kirjoittaa nimiä ja kuolintapoja vihkoon kuin siirtyä tekoihin. Mutta sekin voi aina tapahtua. Hankalia asioita.

Nekokami

Pisteet: +5

Nekokami sanoi:

Kylläpähän noita hörhöjä joka maasta taitaapi löytyä. Toisaalta ymmärrän kyllä kohun kaiken sen valossa mitä maailmalla on tapahtunut/tapahtuu, mutta kuitenkin hieman ylireagointia omasta mielestäni. Sama mielipide, kuin noiden pelien, tms kanssa; parempi niitä on tuolla tavalla tehdä, kuin lähteä porukkaa kaduille lahtaamaan.

Henna-chan

Pisteet: +3

Henna-chan sanoi:

Ei pitäisi antaa lasten lukea vanhemmille tarkoitettuja sarjoja :/ Ei tässä muuten mitään, kunhan ei toteuta suunnitelmiaan käytännössä..

Vierailija

Pisteet: +1

Vierailija sanoi:

Ei herran jumala et te voitte olla idiootteja! Kenelläkään ei vissiin ole käynyt mielessä et muksu saattaa vain purkaa pahaa oloaan vähän niinkuin jotkut kirjoittaa päiväkirjaan tai piirtää mahdollisimman hirveitä kuvia ihmisistä jotka ovat käyneet hermoille. Jos me vedettäisiin niin tiukkaa linjaa ku minkä teidän teksteistä voisi olettaa ni olisitte joka ikinen lataamossa. Ja tämä ei ollut tarkoitettu kaikille postaajille vaan esim. Saejimalle jonka varmaan teloisin samantien jos näkisin ja pakottaisin sterilisointii ettei se pääse kasvattamaan uutta hitleriä

Vierailija

Pisteet: +1

Vierailija sanoi:

henna-chan death note on shounen jump title.. shounen on japania ja tarkoittaa nuorta poikaa eli ks kahdeksasluokkalainen taitaa sopia demografiin aika hyvin.

Vierailija

Pisteet: -1

Vierailija sanoi:

jee toi oli hyvin sanottu XD

Vierailija

Pisteet: +1

Vierailija sanoi:

että pitää ihmisen olla tyhmä! 😀
siis miten näihin vois muka uskoo onhan niit kiva lukee mutta siinä se
ite oon koukussa pelkkään lukemiseen. . .
että sillein:B

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

johhoooo fantasiaa se vaa on ei kukaan oo sen tyhmempi kuin kukaan muukaan ei pitäs heti tuomita… muuut en aio valittaaaa 😀

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.