Final Fantasy VII -spinoff-romaani saa animen

Final Fantasy VII -spinoff-romaani saa animen

Tsubasa Kirjoittanut 04.03.2009 Petteri Uusitalo

Enterbrainin Weekly Famitsu-lehti vahvisti perjantaina Final Fantasy VII -spinoff-romaani On the Way to a Smile Episode: Denzelin olevan saamassa animesovituksen. Anime tulee olemaan bonus 16. huhtikuuta julkaistavan Final Fantasy VII: Advent Children -elokuvan blu-ray-julkaisujen mukana.

Käsikirjoittaja Kazushige Nojima kirjoitti kolme On the Way to a Smile -kertomusta siitä mitä Denzelille, Tifalle ja Barretille tapahtui Final Fantasy VII -pelin ja Final Fantasy VII: Advent Children -elokuvan välissä olevan kahden vuoden aikana. Tuotantoyhtiö Square Enix julkaisi nämä kertomukset verkossa, mutta ne saattoi saada myös ostamalla Final Fantasy VII: Advent Children Prologue -kirjan tai japanilaisen keräilijäjulkaisun Advent Childrenistä.

Lähde: ANN

Tuoreimmat uutiset

Vatican Miracle Examiner saa TV-animen 21.02.2017 17:00
Vatikaanin ihmeentarkastajat
Love and Lies saa TV-animen 20.02.2017 14:09
Valtio päättää kumppanin
Kakegurui saa TV-animen 17.02.2017 12:15
Uhkapelikoulu
The Idolm@ster SideM saa TV-animen 16.02.2017 16:50
Poikaidolien kasvattamista
Akagi-manga päättyy 15.02.2017 15:53
TV-anime esitettiin 2005

4 kommenttia. Lisää kommentti...

Vierailija

Pisteet: +8

Vierailija sanoi:

No tätä on ootettu! Täydellistä! Toivottavasti eivät failaa sitä..

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

Ooh… Enpä oikein usko että lisämateriaalin tunkeminen tähän leffaan pelastaa sitä. Käytännössä kaikki FFVII:n lisäosat (leffat, pelit) kärsivät samoista ongelmista. Siinä missä alkuperäisen pelin hahmot ja maailma olivat kiitettävän selkeästi esitettyjä ja perusteltuja ja kaikella oli menneisyys, lisäosissa on aina heitetty maailmaan jotain ohuita uusia pahiksia tai maagisia voimia (Crisis Coressa Angeal ja Genesis, degradition-roska ja Loveless, Advent Childrenissä Kadajin jengi ja Geostigma, Dirgessä kaikki mahdollinen roska) jotta saadaan alkuperäisen pelin hahmot toimintaan taas. Advent Children ei ole hyvä elokuva niille jotka eivät ole pelanneet peliä, koska se on suuri sekamelska hahmoja ja nimityksiä, eikä se ole hyvä elokuva niille jotka ovat pelin pelanneet, sillä suurin osa elokuvasta uhrataan Cloudin emottamiselle ja Aerithin perään itkeskelemiselle (vaikka Tifa on ehtinyt varmaan jo parin vuoden ajan tuputtaa itseään täysin sokealle sankarillemme) ja Kadajin jengille, jolla ei ole mitään muuta tarkoitusta leffassa kuin vähän temppuilla ja tuoda sitten Sephiroth takaisin (oikeastaan, vain Kadaj on ainoa jonka juoni vaatii, ja kaksi muuta [Joiden nimiä tuskin kukaan jaksaa koskaan käydä muistamaan] vain heiluvat taustalla). Koko leffassa on vain yksi kohtaus missä nähdään koko pelistä tuttu tiimi taas yhdessä ja sitten toinen taistelukohtaus onkin jo Cloud ja Sephi kahdestaan. Alkuperäisten hahmojen yhteistä touhua olisi pitänyt olla enemmän, jotta leffa olisi toiminut edes pelin faneille. Lisäosat, erityisesti Crisis Core, ovat myös aiheuttaneet allekirjoittaneen kohdalla syntyneen vihan Cloudia kohtaan: Zackillä ja Aerithillä olisi varmaankin mennyt hyvin, jos Zack olisi päässy palamaan A:n luokse, mutta sehän tiedetään ettei niin käynyt. Tokihan Aerith jatkaa elämäänsä, mutta Cloud tuntuu joka tapauksessa onnettomalta kolmannelta pyörältä, jota Aerith säälii tämän sekavan mielentilan takia. Joten sitten Cloud päättääkin itkeä seuraavat kaksi vuotta tämän perään, sen sijaan että eläisi hetkessä ja jatkaisi elämäänsä. ÄÄÄRH! Kaikkein säälittävintä kuitenkin on, että tulen varmaan hankkimaan tuon FFVII:AC Completen, siinä toivossa että se antaisi paremman version Cloudin tulevaisuudesta… Pahuksen Square. Ensin tuhoatte lapsuuteni upeimmat hahmot ja sitten saatte vielä maksamaan siitä että nään lisää niiden alennustilaa…

Vierailija

Pisteet: -3

Vierailija sanoi:

Hienoa. Denzelhän ei ollut tippaakaan filleri-/täysin turha hahmo. Ja mikäli tämä tulee olemaan uskollinen tulkinta novellista, niin toivottavasti en ole ainut joka pitää tätä sovitusta täysin turhana. Minkä takia tehdä sama tarina kahdella eri formaatilla, mikäli ne ovat lähes täysin samanlaisia? Olisivat tehneet jotain uutta ja mielenkiintoista, vaikka Tifan silmistä analyysi Cloudista (ja okei, onhan novellissa vähän jotain sinnepäin, mutta pääpaino on kyllä ihan jossain muussa ja turhassa).

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.