Cowboy Bebopista Hollywood-elokuva

Cowboy Bebopista Hollywood-elokuva

Tsubasa Kirjoittanut 16.01.2009 Petteri Uusitalo

Animaatiostudio Sunrise on julkistanut aikeensa tuottaa näytellyn elokuvasovituksen Cowboy Bebop -scifianimestaan. Sunrise tuottaa projektin yhdessä elokuvastudio 20th Century Foxin ja tuotantoyhtiö 3 Arts Entertainmentin kanssa. Keanu Reeves on kiinnitetty näyttelemään elokuvassa, Hollywood Reporterin mukaan luonnollisestikin päähenkilö Spike Spiegeliä.

Elokuvan avustavina tuottajina toimivat Sunrisen toimitusjohtaja Kenji Uchida, alkuperäisen TV-animen ohjaaja Shinichiro Watanabe sekä sen käsikirjoittaja Keiko Nobumoto. Reeves ja Watanabe ovat tehneet töitä aiemmin Animatrixin osassa Kid’s Story, jonka jälkimmäinen ohjasi.

Reevesin kanssa töitä aiemminkin tehnyt tuottaja Erwin Stoff kertoi ehdotetusta projektista IFMagazine.com -sivustolle heinäkuussa. Reeves vahvisti osallisuutensa projektissa joulukuussa MTV Movies Blogissa kertoen samalla, että elokuva tulee keskittymään enimmäkseen sarjan ensimmäisessä jaksossa esiintyneeseen Red Eye -huumeeseen sekä sen loppuun, nostaen samalla esille avainkohtauksia koko sarjan varrelta.

Sunrisen alkuperäistä tuotantoa oleva Cowboy Bebop kertoo sekalaisesta joukosta palkkionmetsästäjiä, jotka pakoilevat kukin omaa menneisyyttään vuoden 2071 aurinkokunnassa. Vuonna 1998 esitetty TV-sarja oli eräs tärkeimpiä teoksia läntisen animeharrastamisen synnyssä, ja sen pohjalta vuonna 2001 valmistunut itsenäinen elokuva on julkaistu myös Suomessa.

Lähteet: ANN, Hollywood Reporter

Tuoreimmat uutiset

Numero 1/2019 ilmestynyt 13.02.2019 18:22
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2018 ilmestynyt 19.12.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2018 ilmestynyt 12.10.2018 13:57
Kaupoissa tänään
Numero 4/2018 ilmestynyt 16.08.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2018 ilmestynyt 15.06.2018 13:42
Kaupoissa tänään

4 kommenttia. Lisää kommentti...

papercut89

Pisteet: +8

papercut89 sanoi:

Nyt tekee mieli itkeä… Dragonballin osalta on toivo menetetty, mutta korjausuvat ne virheet Cowboy Bebobin kanssa. Toivon sitä, todella.

zany

Pisteet: +8

zany sanoi:

Papercut89: niimpä D: Toivon itse sitä myös….
Mutta.. miks.. miks Cowboy Bebop: sta pitää tehä Hollywood leffa D: D:

papercut89

Pisteet: +2

papercut89 sanoi:

*korjaisivat
anteeksi painovirhe-paholainen

yuujishi

Pisteet: +2

yuujishi sanoi:

Niinpä.. miksi juuri Hollywood? Dx

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.