Vertigolta Death Note -elokuva

Vertigolta Death Note -elokuva

I am Kirjoittanut 03.06.2008 Tanja Parviainen

Amerikkalainen elokuvastudio Vertigo Entertainment on mahdollisesti työstämässä uudelleenkuvausta suositusta Death Note -sarjasta, josta on jo ennestään tehty kolme draamaelokuvaa Japanissa. Uutinen julkaistiin hiljaisesti Shutter ja The Stanger -elokuvien tuotantokommenteissa.

Vlas ja Charles Parlapanides kirjoittavat tulevan elokuvan käsikirjoituksen. Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan luomassa hittisarjassa teini-ikäinen poika löytää vihon, jonka avulla voi tappaa ihmisiä kirjoittamalla heidän nimensä siihen. Kuolemankirjan avulla hän aloittaa itse julistamansa ristiretken maailman rikollisia vastaan.

Lähde: AnimeNewsNetwork

Tuoreimmat uutiset

Numero 1/2019 ilmestynyt 13.02.2019 18:22
Kaupoissa perjantaina
Numero 6/2018 ilmestynyt 19.12.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 5/2018 ilmestynyt 12.10.2018 13:57
Kaupoissa tänään
Numero 4/2018 ilmestynyt 16.08.2018 14:44
Kaupoissa perjantaina
Numero 3/2018 ilmestynyt 15.06.2018 13:42
Kaupoissa tänään

17 kommenttia. Lisää kommentti...

zany

Pisteet: +5

zany sanoi:

juhuu… Toivottavasti siitä tulis sitte hyvä 🙂

Mimeko

Pisteet: +5

Mimeko sanoi:

mmm… jotenkin tällaisi kohtaan on aina ennakkoluuloja, mutta toivotaan parasta ja odotetaan pahinta. en ole vielä niitä japanilaisiakaan kerennyt katsoa.

Ookamikun

Pisteet: +2

Ookamikun sanoi:

Ei ole tullut katsottua muitakaan, luulempa että petyn pahasti. Vertaan tahtomattanikin alkuperäiseen, eikä kukaan pysty tekemään sitä parempaa. Toivottavasti eivät jenkit ihan täysin munaa tätä.

Vierailija

Pisteet: +4

Vierailija sanoi:

Tämä nyt oli vain ajan kysymys..

Mitenköhän meinaavat käsikirjoittajat muuttaa japaniin perustuvan tarinan, amerikkalaisemmaksi? Toivotaan kuitenkin ettei tätä ryssitä, vaikka mahdollisuus kyllä on suuri.

Tori

Pisteet: +5

Tori sanoi:

Kaikkien sarjan fanien puolesta voin sanoa näinkin kliseisesti, että tiedän tunteen; Meikänkin lempisarjasta ollaan tekemässä Amerikassa live action elokuvaa… Mutta loppu tuloksen näkee sitten ja vaikka jokin menisi pieleen, se ei ole koko sarjan täydellinen häpäisy. Se ei muuta sitä tosi asiaa, että Death Note on hyvä sarja! 🙂

HSIK-90

Pisteet: +1

HSIK-90 sanoi:

Amerikkalaiset vain nolaavat itsensä tuollaisella yrityksellä. Antaisivat Death Noten pysyä Japanissa, eikä muuttaa sitä amerikkalaiseksi. Mutta koskaan ei tiedä, vaikka leffasta tulisikin hyvä, mutta itse pidän varmasti enemmän alkuperäisestä versiosta. ^^

Waksu

Pisteet: 0

Waksu sanoi:

Ensimmäiset kaksi japanilaista Death Note -live actionia ovat kyllä mielestäni varsin onnistuneita. Syystä tai toisesta odotukseni eivät tämän jenkki-version suhteen kylläkään ole mitenkään huiman korkealla. Ja onhan tässä odotettavissa amerikkalaistetut Hollywood-versiot muun muassa Akirasta ja Ghost in the Shellistäkin (tuon Torin mainitseman Dragon Ball -filmatisoinnin lisäksi).

Sinänsä hauskaa, että uudelleenfilmatisoinnit onnistuvat kyllä jos asialla ovat samat tekijät kuin alkuperäisessäkin. Esimerkiksi Takashi Shimizun Yhdysvalloissa uudelleen ohjaama Kauna (The Grudge) oli melko hyvä, kun taas Hideo Nakatan upea Dark Water vesitettiin (heh, heh) täysin Walter Sallesin toimesta…

_Neko

Pisteet: +1

_Neko sanoi:

uudelleenkuvausta? ookhei.. : DD toivottavasti onnistuu…

igli

Pisteet: -1

igli sanoi:

EI EI EI EI EI! EI MITÄÄN AMERIKKALAISTA PASKAA MISSÄ KAIKKI RÄJÄHTÄÄ!
EI EI EI EI

Vierailija

Pisteet: -2

Vierailija sanoi:

voihan paska

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

oon kyllä ihan samaa mieltä iglin kans :S amerikkalaiset rahan ahneet basat vaan yrittävät saada kukkarot pullolleen… prkln prkl

Vierailija

Pisteet: -3

Vierailija sanoi:

Eikä…. Amerikaksi dubattu animekin sai korvani vuotamaan verta…

Vierailija

Pisteet: +1

Vierailija sanoi:

kaikkihan se pitää aina amerikassa uudestaan tehdä jopa britti-sarjat pitää kuvata uudestaan ”amerikaksi”, japanin kielisten kuvien uudelleen filmatisointi jenkeissä, on toisaalta ymmärrettävää koska amerikassa ei osata lukea elokuvien tekstejä, kummaa porukkaa. Ja dubbaushan pilaa kuvan kuin kuvan.
ei niistä millään yhtä hyviä saada tehtyä,kuin alkuperäiset.

Vierailija

Pisteet: -2

Vierailija sanoi:

ihan mielenkiintonen ajatus 🙂

kasumi

Pisteet: -1

kasumi sanoi:

hmm… Mielenkiintoista…. Mutta pidän animesta enemmän!! =D Ruikku ei näytä niin kivalta siinä elokuvassa. Ei mikään mahdoton toteuttaa! Mutta yksi asia viel harmittaa ja se on se AMERIKKAAAAAAAA!!!!

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

miks aina usalaisten pitää tehdä omia versioita? japanilainen on jo niin hyvä ettei sitä tarvisisi muuttaa. itse manga on japanilainen niin antaisi elokuvanki olla, niin pysyy saman henkisenä 🙂

Vierailija

Pisteet: 0

Vierailija sanoi:

ainako on tehtävä uusia versioita? Alkuperäiset on kuitenkin aina parempia.

Lisää kommentti

Kommentti jätetään anonyyminä. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään ennen kommentin jättämistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.